RESTART !


71275477_10217811902982310_8590967862347169792_ojpg

15 Ιουνίου . Έναρξη σχεδόν στα πάντα μετά από την οικονομική και ψυχολογική καταστροφή που μας βρήκε . Επιτέλους θα μπορέσουμε να νιώσουμε πιο ανθρώπινα με προσοχή όσο γίνεται και φυσικά σύνεση .
Εκτός της μεγάλης μου καψούρας της μουσικής πολλοί θα γνωρίζετε άλλη μια μεγάλη μου αγαπη τα escape rooms .
Ένας χώρος όπου δραστηριοποιούμαι σαν παίχτης αλλά και σαν ηθοποιός . Ένας χώρος που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και πρέπει να ορθοποδήσει . Ένα hobby όπου σε κάνει να σκέφτεσαι έξω από το κουτί , διαφορετικά και να διασκεδάζεις μέσα από αυτό !
Πως μπορείς μέσα από ένα κείμενο που περιγράφει ένα τοπίο η μια ιστορία να βρεις 4 αριθμούς για να ανοίξεις ένα λουκέτο ; Η σε ένα δωμάτιο με χρώματα να βρεις την σειρά και πως θα ξεκινήσεις να λύνεις ;; Πολλά και διαφορα που δεν πάει το μυαλό σας !! Ποιος μπορεί να σε κλειδώσει μέσα σε μια ταινία και να είσαι εσυ ο πρωταγωνιστής και να πρέπει να «δραπετεύσεις» από το κακό ;
Τέτοια και άλλα πολλά συμβαίνουν στα escape rooms !!!
Φτιάξτε τις ομάδες σας 3-5 άτομα είναι ο ιδανικός αριθμός ( για μένα 4αδα) και ξεκινήστε !
Φυσικά θα χαρώ να σας βοηθήσω να ξεκινήσετε γιατί όλα θέλουν να το πας σωστά από τα «εύκολα» και σιγά σιγά μέχρι η κορύφωση στα πιο δύσκολα δωμάτια .
Ένα hobby που ασχολείσαι 2-4 ωρες την εβδομάδα και μιλας για πολύ καιρό για αυτές τις ωρες . Τολμήστε το και θα με θυμηθείτε !!!
Καλή επανεκκίνηση σε όλους μας !!!
ΥΓ. Οι ομάδες που ανοίκω σαν escaper είναι οι 3 και ο κούκος και The Κόπανοι  ( εξού και τα tags)
Ειδικά στους κουκους όπου ήταν η πρώτη μου ομάδα θα βρείτε και κριτικές για ( λίγα ) μερικά από τα δωμάτια που έχουμε πάει

Από :  Σπύρος Χριστάκης